top of page
Search

15. Vidzemes Ziemas čempionāts golfā 2022 noslēdzies!

Jaunā laukumā, kurā lielākā daļa turnīra dalībnieku spēlēja pirmo reizi, 95 golferi centās iekļūt Vidzemes karalistes vēstures ierakstu grāmatā. Uzdevums tiem, kuri vēroja cīņas siltu dīvānu dzīlēs, šķita pavisam vienkāršs, dāmām jānospēlē zem 90 sitieniem, savukārt kungiem pietiktu ar 80 sitieniem, phhh, easy!

Tomēr, lai arī laika apstākļi bija kā radīti šādiem rezultātiem, katram pašam nācās pierādīt sev, ka arī ziemas periodā var uzsist pa bumbiņu un ieputerēt top kvalitātes grīnos ieurbtajās bedrītēs.

Bija arī vēl kāds bet, ko Vidzemes čempionāta nolikums paredz par tiem, kas trīs dienas vēlāk kāps uz Latvijas Ziemas čempionāta pjedestāla, viņi dod iespēju Vidzemes čempionātā uzvarēt citiem spēlētājiem.

Līdz ar to, veicot visu šos sarežģītos matemātiskos aprēķinus, uz pjedestāla kāpa Maria Didier (92) un Jānis Vaišļa (82). Kausa ieguvēji - Maria Didier (72) un Andris Staklis (69)!!! Diemžēl Maria balvas saņēma neklātienē, pateicoties Tālivaldim. Ovācijas, kuras pelnīti saņēma Andris Staklis, pārspēja pat NHL vai NBA kausa pasniegšanas ceremoniju. Pelnīti!!!



69 views

Recent Posts

See All
bottom of page