top of page
Search

Atmiņas par Ziemas čempionātiem

Sausā statistika par rezultātiem un iegūtajām vietām ir šajās vietnēs:

Par notikumiem laukumos un ap tiem vislabāk var pastāstīt paši dalībnieki. Šogad visas nominācijas bija jāizcīna līdz pēdējai bedrītei. Bija biežas līderu maiņas, pārdzīvojumi, sakostiem zobiem veikti sitieni un puterējumi, atvieglotas un emociju pilnas gaviles pie kārtējā izdevušā sitiena! Daudz no tā parāda bildes, tomēr dalība šajā sajūtu un pārdzīvojumu maratonā ir un paliks memuāru līmenī ierakstīta mūsu atmiņās! Paldies Golfa Dievam par izcilo laiku! Varējām izbaudīt gan ziemišķu dzestrumu, gan saules svelmi. Golfa laukumi tika sagatavoti izcilā kvalitātē, kā pienākas čempionātu norisei. Viesnīca, kā jau viesnīca, klusa, mierīga, silta un mājīga. Baseini, SPA, tenisa korts, jūras tuvums to visu tikai darīja spilgtāku par kafijas biezumiem krūzītē. Zoles un tenisa turnīri ļāva saglabāt nerimstošo latvju cīņas sparu siltu un aktīvu.

Gala pasākums sākās ar klusuma brīdi, godinot Ukraiņu kritušos karavīrus. Slava Ukrainai!

Izrādījās, ka šogad ar Gala pasākumu viss vēl nebija beidzies. Nākošā vakarā norisinājās pirmais Vislatvijas Ziemas nakts turnīrs golfā, kurā piedalījās vairāk par 30 dalībniekiem. Rezultāti te.

Brīdī, kad pienāca ziņa par laiku izrakstīties no viesnīcas, tika meklēti iemesli un atrunas, kādēļ nav iespējams doties prom tieši tad. Paldies visiem draugiem, kas atbalstīja Ziemas čempionātus, paldies dalībniekiem un organizatoriem! Tiekamies jau Latvijas zaļajos laukumos! :-)

P.S. Paldies par bildēm Valdim L. un visiem pārējiem.









562 views

Recent Posts

See All
bottom of page