top of page
Search

Čempioni 2020 noskaidroti!

VIII Latvijas Ziemas čempionāta golfā uzvarētāji noskaidroti. Jeļena Šestakova un Normunds Sams! Apsveicam! Ja dāmām uzvarētāja noskaidrojās tikai trešās dienas pēdējā bedrītē, tad kungiem pirmais Latvijas Ziemas čempions parādīja, kas ir "Labākais amatieru raunds" (C) Edgars Zālītis, nospēlējot Montgomerie golfa laukumu ar 74 sitieniem, kas +2 pret laukuma PAR! Atlikušajās divos raundos visi mēģinājumi pietuvoties līderim nebija pietiekoši veiksmīgi, lai pat radītu ilūziju par Normunda pozīcijas apdraudēšanu.

XIII Vidzemes čempionu godu ieguva Vita Priedīte un Ēriks Eglītis! Jāatzīmē Edmunda Jansona rezultāts - arī 74 sitieni, lai arī no tuvākiem izsitieniem! Diemžēl nolikumā ir punkts, kas norāda, ka spēlētāji, kuri ieņem godalgotās vietas Latvijas Ziemas čempionātā, nepiedalās Vidzemes Ziemas čempionāta balvu sadalē.

Par Vidzemes kausu ieguvējiem kļuva topošā Latvijas golfa zvaigzne Alise Fiļimonova un Ēriks Eglītis. Savukārt Latvijas Ziemas čempionāta kausu HCP grupās izcīnīja Alise Fiļimonova, Andris Orniņš un Normunds Sams. Visi rezultāti GolfBox.




11 views

Recent Posts

See All
bottom of page