top of page
Search

2024. gada Ziemas čempionāti

Paveikts labs darbs – Latvijas Ziemas amatieru un Vidzemes Ziemas čempionāti ir novadīti. Uzvarētāji, kausu ieguvēji ir noskaidroti un balvas sadalītas. Līdz tam bija azartiskas cīņas, pārdzīvojumi un atziņas par atšķirīgajiem golfa laukumiem no katra spēlētāja un līdzjutēja. Bija arī “Hole in one”! Gan ar otro bumbiņu. Grīni, kuri bumbiņas grozīja pēc savas, saules un okeāna krustotās enerģijas un virziena. Laiks bija atbilstošs visu prasmju, izturības un mentalitātes golferiem. Līdzbraucējiem labāk patika okeāns un baseins, pārdzīvojumus atstājot golferu un viņu kediju ziņā. Golfa laukumi pārsteidza ar dažādību: no klaja lauka līdz mežainam šaurumam. Un gaisā bija jūtama vēlme uzvarēt, nostājoties pirmajā izsitienā! VISIEM! Pabeigt sacensības ar eagle pēdējā bedrītē izdodas ļoti reti un, ja to vēl izdodas nofilmēt… 

Vidzemes un Latvijas rezultāti. 

Tos papildināja zoles, pludmales volejbola, galda tenisa un lielā tenisa turnīri ar azartisku cīņu līdz pēdējam! Personāls iemācīts pilniem teikumiem runāt latviski. 

Par rezultātiem, liels prieks par jauniešu rezultātiem, kad pieredzējušie puiši sīvā cīņā spiesti piekāpties jaunības lokanumam, ātruma un arī neatlaidībai. Katrīna Bulkovska un Andris Rībens (divkārtējais) Latvijas amatieru ziemas čempioni. Vidzemes godu noturēja Valmierieši Iveta Lopatko un Dans Patriks Dukurs! Savukārt Vidzemes kauss godam izcīnīts dāmām Ance Kokoreviča un kungiem Arturs Liniņš. Jāatgādina, ka dāmām no šā gada ir ceļojošie kausi gan stroke, gan neto ieskaitēs pateicoties SIA ZVZ īpašniekam, Modrim Zvirbulim.

Sveicam arī pārējos godalgotos spēlētājus Vidzemes čempionātā otro vietu izcīnīja Ieva Masaļska trešo vietu Ingrīda Pīlādze, kungiem Einārs Trankalis un Francis Gavars. Vidzemes kausā otrās un trešās vietas izcīnīja dāmām Iveta Lopatko un Ieva Masaļska, kungiem Kārlis Šternbergs un Dans Patriks Dukurs.

Latvijas kausu dāmām ieguva Agnese Vaišļa aiz sevis atstājot Aiju Orniņu un Antru Vaišļu. Kungiem lielāko HCP īpāsnieku grupā uz kausa ierakstīja savu vārdu Jānis Āboliņš apsteidzot Andri Priedīti un Guntaru Skarstiņu. Vidējā grupā kauss tika Mārtiņam Balodim, viņam sekoja Andris Orniņš un Ēriks Eglītis. Mazāko HCP grupā dominēja Dans Patriks Dukurs, Jānis Vaišļa un Mārtiņš Zaķis. Vēlreiz sveicam uzvarētājus.

Bildes:






357 views

Recent Posts

See All
bottom of page