top of page

Foto atskaņas un atmiņas.

PALDIES Raivo Sarelainen!

VIII Latvijas čempionāts golfā-183.jp

Foto un video no Raivo Sarelainena

Zivju kolagēns locītavu veselībai

Šajā pētījumā Col du Marine™ ir klīniski pierādījis tā labvēlīgo ietekmi locītavu labsajūtai...

Collagen.jpg
Zivis.jpg

Lidot kā putni debesīs

gara_reklama2020-01.jpg
gara_reklama2020-02.jpg

Stāsts par vienu no mums...

"Eco Baltia grupa" pēc apgrozījuma ir lielākā vides apsaimniekošanas un otrreizējo izejvielu pārstrādes uzņēmumu grupa Baltijā. Tā diendienā rūpējas par apkārtējo vidi, nodrošinot pilnu atkritumu apsaimniekošanas ciklu līdz pat izejvielu pārstrādei. “Eco Baltia grupā” ietilpst vides apsaimniekošanas, otrreizējo izejvielu savākšanas un izlietotā iepakojuma pārstrādes uzņēmumi – „Latvijas Zaļais punkts”„Eco Baltia vide”„Eko Kurzeme”„JUMIS”„PET Baltija”,  „Nordic Plast” un „Eco Teh Baltia”.  

 “Eco Baltia grupa” savā darbībā aktīvi iesaistās arī izglītības veicināšanā, atbalsta sociālo vērtību stiprināšanu, kā arī stingri iestājas par aktīvu un veselīgu dzīvesveidu. Uzņēmums jau vairākus gadus sadarbojas ar Latvijas Golfa federāciju, sniedzot savu atbalstu sporta veida popularizēšanā un dažādu golfa turnīru rīkošanā. Attīstot golfu kā vērtīgu brīvā laika nodarbi, cilvēki tiek motivēti vairāk laika pavadīt svaigā gaisā un kustībā. Kā rāda sadarbības laikā gūtā pieredze, golfa spēle vienlīdz aizraujoša šķiet gan pieaugušajiem, gan bērniem un jauniešiem. Tas nozīmē, ka nav jābūt profesionālim, lai šo aktivitāti iemīļotu un integrētu savā ikdienā.

“Eco Baltia grupa” pauž gandarījumu par tiem uzņēmumiem, kuri jau iesaistās dažādās sociālajās aktivitātēs un spēj iedvesmot cilvēkus tiekties veidot patīkamāku ikdienu un sakārtotāku vidi. Vienlaikus aicina to darīt arī citus, jo veiksmīgiem uzņēmumiem ir jāiegulda ne tikai savu darbinieku izaugsmē, bet arī plašākā sabiedrībā. Tādējādi būs iespēja kopā veidot Latviju kā labklājīgāku valsti.

bottom of page